Badanie w ramach projektu „Żywnościowe produkty regionalne i tradycyjne i ich percepcja wśród konsumentów (na przykładzie produktów z regionu Podhala”).

Intro artykułu zaślepka

Szanowni Państwo !

Na prośbę Pani dr inż. Renaty Matysik- Pejas pracownika Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie z którym współpracujemy od wielu lat zwracamy się z uprzejmą prośbą o wzięcie udziału w badaniu w ramach projektu „Żywnościowe produkty regionalne i tradycyjne i ich percepcja wśród konsumentów (na przykładzie produktów z regionu Podhala”).

Badanie polega na wypełnieniu standaryzowanego kwestionariusza w postaci elektronicznej i jest w pełni anonimowe.

Link do kwestionariusza:

https://forms.gle/dn3ZGtQ3ZRbF3iqv8

Z góry dziękujemy za udział w badaniu.

Nasza witryna wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych. Jeżeli nie chcesz, by były one zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej na ten temat...
Skip to content